Ett gott nytt år!

Ja då var det slutet på detta år och jag (Fredrik) och Wille på DörpAirsoft är mycket nöjda med året som gått! Vi hoppas på ett fortsatt bra airsoft år 2013.
 
Det är blivit en riv start för våran blogg. Även fast vi har haft lite svackor ibland med lite inlägg. Men det är inte alltid lätt att allt ha något att skriva om. Självklart kommer vi fortsätta blogg om airsoft och skriva och ge er så bra kvalitet och information vi kan. Vi hoppas att folk kommer vilja fortsätta läsa vår blogg!
 
Ska bli mycket intressant att se var vår blogg är någonstans nästa år!
Vi har två stora saker som vi har planerade att lägga ut år2013!
 
Vi ska så klart skriva om G&G GK5C då vi använt den mer och vet alla nackdelar och fördelar! Vi vet dock inte riktigt hur vi ska göra. För vi båda vill göra en recension. Kanske det blir så att vi gör två stycken från både Min och Wille synvinkel!
 
Vi hade också tänk göra en jämförelsevis mellan 3 st Glock 17 pistoler från ASG (KWA), WE och Tokyo Marui. Så det kommer bli intressant! Sen kommer det säkert en massa annat på vägen!
 
Sen ska vi också försöka skaffa filmutrustning så vi kan filma när vi spelar! Men tyvärr så kostar all pengar så vi för se hur det blir med det.
 
Gott nytt år önskar DörpAirsoft er alla och ett fortsatt bra 2013!
 
-F


Kommentarer
Senchoo

Om inget annat kan ni börja med en podcast. Tänkt att börja fixa med det själv, men svårt när man inte har någon att prata med. :thumbup:

Svar: Vi ställer gärna upp om du drar igång ett! - W
DörpAirsoft

2013-01-03 00:05:05
URL: http://www.senchoo.eu


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback