Ett gott nytt år!

Ja då var det slutet på detta år och jag (Fredrik) och Wille på DörpAirsoft är mycket nöjda med året som gått! Vi hoppas på ett fortsatt bra airsoft år 2013.
 
Det är blivit en riv start för våran blogg. Även fast vi har haft lite svackor ibland med lite inlägg. Men det är inte alltid lätt att allt ha något att skriva om. Självklart kommer vi fortsätta blogg om airsoft och skriva och ge er så bra kvalitet och information vi kan. Vi hoppas att folk kommer vilja fortsätta läsa vår blogg!
 
Ska bli mycket intressant att se var vår blogg är någonstans nästa år!
Vi har två stora saker som vi har planerade att lägga ut år2013!
 
Vi ska så klart skriva om G&G GK5C då vi använt den mer och vet alla nackdelar och fördelar! Vi vet dock inte riktigt hur vi ska göra. För vi båda vill göra en recension. Kanske det blir så att vi gör två stycken från både Min och Wille synvinkel!
 
Vi hade också tänk göra en jämförelsevis mellan 3 st Glock 17 pistoler från ASG (KWA), WE och Tokyo Marui. Så det kommer bli intressant! Sen kommer det säkert en massa annat på vägen!
 
Sen ska vi också försöka skaffa filmutrustning så vi kan filma när vi spelar! Men tyvärr så kostar all pengar så vi för se hur det blir med det.
 
Gott nytt år önskar DörpAirsoft er alla och ett fortsatt bra 2013!
 
-F

G&G AK5C GK5C Internals Från Frysen.nu

 
-F

Glappar handguard för mycket på er G&G GK5C?

För er som tycker att Handguard vobblar/glappar alldeles för mycket på eran G&G GK5C. Frukta icke! Jag har nu kommit på en lösning för att tajta till allt lite mer. Det är mycket enkel lösning! 
 
Börja med att ta lös hela Handguarden genom att ta löst pinnen som sitter under det främre järnsiktet. 
 
 Där finns det en ring som sitter runt ytterpipan med två hål på varsin sida. Ta en skruvmejsel eller en sexkant eller något som går att få in. Dra sedan åt ringen riktigt hårt! Det kommer göra så ytterpipan sitter stadigare i over receivern.
 
Sedan så fäller du in den vikbara stocken och skruvar ut skruven som visas på bilden. Ta sedan bort hela stocken genom att vicka lite lätt.
 
Efter att ni fått lås den så kommer det att se ut så här!  Skruva sedan åt skruven som är inringad hårt! Då kommer over och Lower receivern att sitta mer tajt ihop! 
 
Jag tycker det fick goda resultat! Nu är den solida G&G GK5C ännu mer solid, tänka sig!
 
Och är det någon som undrar så passar en madbull 363 mm innerpipa helt perfekt utan att sticka ut någonstan!
 
Hoppas detta hjälpte er -F

Ny bloggdesign

Hade från början tänkt fixa en egen bloggdesign, men jag insåg snabbt att de gick inge bra... Det var flera år sedan jag gick webbdesign på gymnasiet! xD Så jag tog kontakt men en kompis, Ida som är bloggare och är grym på webbdesign!
Klicka bilden för att komma till Idas blogg! :D
 
Tack för mig! - W

Mail kontakt med G&G

Skrev ett mail i söndags till G&G och berättade vad jag tyckte om GK5Cn och skickade bilderna som vi tog i lördags till dom. Här har ni mailet jag skickade:
 

"Hello Rick!

Just want to say thanks for a wonderful weapon! GK5C was better than expected! And I might add that it is approved for the cold northern climate in Sweden! Good work!"


och skickade med dessa bilder:

 

Och nu imorse fick jag svar av Rick:

 

"Hello William,

Merry Christmas!

Thank you for your email and support, you are the reason for G&G continue to move forward. We also thank you for the photos, and we would like to use them and your email in our advertisement, but we would like to have your approval first. Please let us know if you approve G&G to use your email and photos for commercial use, thank you.

Once again, we thank you for your support, it helps a lot for us to continue manufacturing and developing more Airsoft products."

 

Klart G&G ska få använda våra bilder ;) Jag kände mig väldigt glad över att han frågade om han kunde använda våra bilder! Jag gillar G&G starkt!

 

God forsättning allesammans! - W


God Jul!

Jag Fredrik och Wille önskar er alla airsoftare eller andra ike airsoftare en riktigt God Jul!
 
Glöm inte att gilla oss på facebook!
pew pew...!
 
-F

Lite bilder!

Eftersom vi fick våra AK5Cs igår så var vi bara tvungna att ta lite bilder idag! Här har ni dom!



 
 
Trevlig Jul allesammans! - W

G&G GK5C (AK5C) Uppackning!

Oj oj oj...! Som vi alla har längtat och längtat och nu är den äntligen här i UMEÅ, våran G&G GK5C! 

 
Så här fin såg den ut när man öppnade den gröna boxen! Det var inte så mycket som följde med förutom GK5C ett magasin en pinne och en plastplupp... 
 
Tillbaka till GK5C... Den ligger helt perfekt mot axeln och känns extremt välbalanserad. Plasten har en lätt matt yta och inget vobbel att anmärka på! 
 
 
Efter att har stoppat in ett batteri och tomskjutit några gånger kan jag säga att triggerresponsen är mycket kvick och bra! 
 
Vill ni se hur hårt den skjuter så har Frysen.nu lagt upp två klipp om GK5C.
 
 
Detta kommer inte att bli sista gånger vi kommer att skriva om G&G:s GK5C. Vi återkommer med fler recensioner när vi har spelat och testat den till det yttersta!
 
köpt på cybairgun för 3995 kr! Dom ska ha 10 st som inte är förhandsbokade så passa på! 
 
God Jul -F & W

Dom är på gång och vi är laddade

Idag ringe jag till cybairgun och frågade varför det tagit en sådan tid att få in G&G:s GK5C eftersom i fredags (2012-12-14) så skrev de på deras facebookgrupp att dom var påväg från Arlanda! 
 
Nu sa dom att det har strulat en del för posten men att dom om ska få in GK5C IMORGON!! (2012-12-20)! 
 
Vi är mycket taggade som vi nämt tidigare! Vi planerar även att ta like kola bilder dem den ny skönheten som kanske blir header, vem vet!
 
Mycket kort inlägg tyvärr!