G&G Platinum Bio 0,25g

Många har åsikter och tankar och BIO-kulor, och tyvärr känns det som att det är mest negativt. Jag måste erkänna själv att jag har varit mycket skeptisk till BIO-kulor. Eftersom det oftast inte håller samma höga prestanda som vanliga ”plast” kulor gör. 

Men eftersom naturen aldrig har mått så bra av att ha massa plast överallt eller djur som äter upp det. Så kan vara skönt att få bort det från samvetet genom att använda BIO-kulor!

 

 

 

 

Dom här kulorna har jag använt de senaste 2-3 spelen (cirka 2000 kulor skjutna). Måste säga att dom har fungerar extremt bra. Dom kommer vakuumförpackade med en ”fuktpåse” i kulpåsen. Kanske lite extremt men det kan inte skada.

Det ska vara 5,95 +/- 0,01mm på kulorna så dom ska fungera på precisionspipa. Dock har jag ingen Precisionspipa själv ännu så kan inte säga säkert. Men det kommer nog inom kort. Står även på påsen: The same Manufacturing process As The Precise Ball Bering [Realize]. Så det kan inte vara annat än bra!

 Min största oro var att kulorna skulle bli ovala eller liknade när de kom i kontakt med lite fukt. Men det värkar hålla formen eftersom de senaste spelen var mycket fuktiga och blöta.

 På påsen står det att kulorna ska bryts ner till CO2 och H2O av något slag. Så det är bara bra!

 

Nedbrytningstid!

Temp.          Miljö.                      Tid.

60°C             Kompost                 47 dagar

40°C             Hemma kompost     120 dagar

40°C             Marken                   1,3 år

15°C             Sopor                      2 år

10°C             Kall mark                2,6 år

4°C               Sjö hav/älv              4 år

 

Måste stark rekommendera dessa kulor från G&G Armament! Finns på Cybairgun för 195 kr st dom har även ett erbjudande köpt 4 betala för 3. Finns säker för en mindre summa någon annan stans.

 

Länk: G&G Platinum

Länk: Vill du veta om kulorna fungerar i en precisionspipa?


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback